Sztárok, akiknek már sikerült súlyt veszteniük a glabridin segítségével

Magyarországon már több olyan híresség számolt be arról, hogy az édesgyökér kivonatnak, a slimflavin kapszulának köszönheti azt, hogy az utóbbi időben sokkal csinosabbnak, karcsúbbnak tartja magát, a környezetében lévő emberek megdicsérik és önbizalmuk is sokat javult ezáltal. Kik azok a sztárok, akik már hisznek a glabridin csodálatos fogyasztó hatásában?

Peller Mariannt kiskorában mindig csúfolták súlya miatt. Egész gyermekkorában duci kislánynak számított, az iskolában mindig csúfolták súlya miatt. Azonban a glabridinnak köszönhetően mi ezt a duci kislányt már nem ismerjük, helyette egy csinos, karcsú nőt látunk. Mariann végre megszűnt nála a jó-jó effektus. a leadott kilók nem csúsznak vissza rá. Legyőzte hízásra hajlamos génjeit, mióta a glabridint fogyasztja. Először 15 évesen kezdett el egyfajta fogyókúrát, mivel "fel akart szedni" egy srácot a suliból, aki nagyon tetszett neki. Az akció sikeres volt, és Peller Mariann ekkor tapasztalta meg, hogy mennyire jót tesz az önbizalmának, ha megszabadul felesleges kilóitól. Azonban a kilók szép lassan vissza is csúsztak rá, amint abbahagyta a fogyókúrát. Azonban mindez megváltozott, amikor találkozott az édesnövényből kivont glabridinnal, ami "genetikailag" változtatta meg: karcsúsága állandóságot mutat. A RTL Klub műsorvezetője elárulta, hogy Katus Attila segítségével átalakították életmódját, de testsúlycsökkenése 10 kilónál megállt egészen addig, amíg rá nem talál a glabridinra. Az édesgyökér-kivonatnak köszönhetően újabb kilóktól sikerült megszabadulnia. És eléggé szembetűnő, hogy Peller Mariann a mai napig nagyon csinos és kirobbanó formában van.

Ábel Anita teltkarcsú idomait mindenki figyelemmel kísérhette a Szomszédok című sorozatban. A színésznőt mindig is zavarta, hogy sokszor az utcán is utána szóltak, hogy nagy a feneke. Azonban, mióta egészségesebben étkezik és glabridint szed az utcán már semmilyen bántó megjegyzést nem kap – sőt! inkább dicsérik. Ez nem csoda, hiszen a művésznő egyre csinosabb és egyre vidámabbnak tűnik. Ahogy ő fogalmaz: "Még csak most kezdtem el barátkozni az édesgyökérrel, de már most érzem magamon a változást."

De nemcsak a nőknél sikeres a módszer:

Jáksó László is ezzel a szerrel csökkenti pocakja térfogatát: már most nagyon látványos az eredmény - a Heti Hetes sztárja kilenc kilótól szabadult meg néhány hónap alatt, de súlycsökkenése nem állt meg, pedig semmi mást nem tesz, mint szedi a kapszulát és odafigyel arra, hogy éjfélkor már ne egyen pörköltet.

Slim flavin 7+ kapszula itt kapható