Az édesgyökérben rejlő természetes fogyasztóanyag

Számos tudós fedezte fel az utóbbi években, hogy az édesgyökérben nemcsak gyulladáscsökkentő és köhögéscsillapító hatóanyagok találhatóak, hanem egy olyan vegyület is, mely hozzájárul ahhoz, hogy nagyon könnyedén szabaduljunk meg azoktól a kilóktól, melyek elfedik azt, akik valójában lehetnénk: gyönyörű, vidám és karcsú nők vagy jóképű és optimista férfiak.

Minek köszönhetően van újra lehetőségünk visszanyerni régi formánkat?

Az édesgyökérben levő glabridin, az egyetlen olyan flavonoid, mely segítségével könnyen megszabadulhatunk a nem kívánt súlyfeleslegtől.

Hogyan is működik a szervezetünkbe bevitt glabridin?

A módszer rendkívül egyszerű: a bevitt glabridin erősíti a zsíranyagcsere lebontó folyamatait, vagyis felgyorsítja az energiafelhasználást. Testünk pedig legelőször a belső szerveinken található zsírokat, az úgynevezett zsigeri zsírokat alakítja át energiává. A glabridin nem engedi, hogy ezek a zsírok felszaporodjanak a szervezetünkbe, ennek köszönhetően nemcsak fogyunk, hanem számos olyan kellemetlen és veszélyes betegségtől is óvva vagyunk, mint a magas koleszterinszint okozta szív- és érrendszeri problémák. E mellet, mivel a glabridin működése következtében ezek a zsírok eltűnnek a belső szerveinkről, így szervezetünknek más energiaforrás után kell néznie.

Hol találja ezt meg?

A szervezet másodlagos energiaforrását a bőr alatti zsírpárnák jelentik: vagyis a glabridin beindítja azt a folyamatot, mely segítségével látványos eredményeket érhetünk el a fogyás területén. Ráadásul ez a fogyás "alkatilag előnyös", hiszen nem a kedvenc részeinkről fogyunk, hanem azokról, melyek általában a legproblémásabb területeknek számítanak: a hasunkról, a fenekünkről, a combunkról és a csípőnkről tűnnek el a nemkívánatos zsírpárnák. És mindez úgy történik, hogy nem kell lemondani a közös étkezésekről, a vasárnapi ebédekről, hiszen a glabridin még így is remekül végzi a dolgát. Tehát könnyedén, boldogan válhatunk újra régi önmagunkká, csinossá, fiatalossá; egy olyan emberré, aki minden reggel büszkén nézhet tükörbe.